3 tips til dig der er ny til golf

Er du lige gået i gang, eller drømmer du om at komme i gang med at spille golf, og har du aldrig prøvet det før, er der her et par gode tips, du kan tage til dig, så det bliver nemmere for dig, når du skal ud at spille.

Husk at golf er et spil, der ikke egner sig for folk med studiegæld, eller som ikke har råd til at betale for at være medlem af en klub. Det er en halvdyr sport at dyrke golf.

Køb det rette udstyr fra starten

Først og fremmest kan det være en rigtig god idé at købe det rette udstyr fra starten. Du kan nemt købe noget alt for billigt eller for dårligt udstyr, og så er du bare bagud på point fra starten af.

Selvom du skal lære at slå og lære spillet, er der ingen grund til at være bagud på point fra starten af ved ikke at have godt nok udstyr at spille med. Så slå dig sammen med en erfaren golfspiller, der kan hjælpe og guide dig til at købe det rette udstyr.

Spil med andre du har det sjovt med

Herefter kan det være en rigtig god idé at spille golf sammen med andre, som du har det rigtig sjovt med. Du kan hurtigt ende med at bruge rigtig mange timer på golfbanen, og det er jo bare langt sjovere, hvis du er sammen med andre, du hygger dig med og har det godt med.

Det skal gerne være mennesker, du også kan sidde sammen med i klubhuset bagefter og få en øl eller noget at spise med. Hvis du ikke har det fra starten af, er golfklubben også det perfekte sted at møde nye venner, som du kan begynde at spille med.

Det perfekte slag kræver tid at lære

Sidst, men ikke mindst, er der jo naturligvis også noget teknik, du skal lære, når du skal i gang med at spille golf. Du skal i bund og grund lære at slå til bolden på den rigtige måde, så du kan være med til at spille.

Det tager noget tid at få det under huden, men jo mere du øver dig, desto nemmere bliver det også for dig. Så længe du bare har lært at slå bolden ud, kan du være med. Så kan du derefter altid gå i gang med at optimere på dit slag, så du kan slå bedre og bedre med tiden.

3 tips til dig der er ny til golf
3 tips til dig der er ny til golf

Add a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.