Great Northern Golfbane

Great Northern Golfklub

En golfbane, hvor der ikke er sparet på noget….

Great Northern er en helt ny golfbane,

som er i en international klasse trods det, at den er beliggende tæt ved den lille fynske by Kerteminde.

Det er et ret stort anlæg bestående af to golfbaner i international særklasse – Great Northern Course og Academy Course. Der er ikke sparet på noget nogen steder, og banerne er de første i Danamrk, som er tegnet af den internationalle kendte Nicklaus Design – en af verdens førende golfbanearkitekter.

Great Northern består ud over banerne af et særdeles flot klubhus med et design, som får en til at tænke på operahuset i Sydney og har en kvalitetsrestaurant samt hotelværelser og spa på selve området.

Great Nothern golfklub har et unikt nordisk design og er integreret så godt som muligt i den omkringliggende natur.

Billigt har det ikke været at starte Greath Northern Golfklub, og kom ud af 2017 med et underskud på 45 millioner kroner før skat. Et utroligt stort beløb, men det er så også en speciel ejer, som står bag – nemlig arvingen til LEGO og bestyrelsesformand for LEGO Thomas Kirk Kristiansen, så penge er ikke et problem, og ejeren har således også allerede investeret et beløb på op til 400 millioner i hele anlægget.

Great Northern er blevet en populær klub, og ved indgangen til sæsonen 2018 havde den nystiftede golfklub 620 medlemmer og det tal er støt stigende trods et prisniveau væsentligt over de andre golfbaner på Fyn.

Hvor andre klubber tænker i sponsorater mm, så går Great Northern Golfklub sin egen vej, og har alle steder sit eget logo – på alt ligefra livremme, bolde, afløbsristene ude på golfbanen og du får et særligt mærke, når du spiller green fee, som også er i en klasse for sig selv.

Great Northern golfklub har mere end 70 ansatte, og det er hensigten, at Great Northern golfklub med både restaurant, hoteldrift og nu storslåede spa faciliteter skal løbe rundt økonomisk.

 

Her er en oversigt over golfbaner på Fyn