Vestfyns Golfklub

fynske golfbaner vestfyns golfklub

Golfanlægget er flot og er en af de mest attraktive baner på Fyn.

 

Det var en lidt speciel start, som golfklubben oplevede. Det hele startede med en annonce i lokalavisen,som efterlyste personer, som ville være med til at starte en golfklub. Det betød, at en af de ældste klubber på Fyn blev stiftet i 70erne.

 

Dengang var golf en sport for de mere velhavende, men på vestfyn ville en gruppe frivillige borgere det anderledes, og de arbejdede hårdt i flere år med at etablere Vestfyns Golfklub.

 

Den 18. juni 1974 så Vestfyns Golfklub officielt dagens lys. Det oprindelige medlemstal var på knap 100 og nu godt og vekl 40 år efter, så er der ca 1000 aktive medlemmer.

 

Vestfyns Golfklub kom rimeligt igennem den økonomiske krise og har også i dag en god økonomi, især da klubbens mange frivillige gør en stor del af arbejdet med at drive klubben og golfanlægget mm.

 

Golfbanens 18 huller er placeret i og ved bøgeskov og med de idylliske fynske marker, som en fantastisk baggrund. Der er god plads, og du føler således, at du på flere af banens huller går for dig selv udelukkende omgivet af den grønne natur og dyrelivet og med frøer, der kvækker i de mange søer.

 

Fyens Stiftstidendes læsere har således kåret Vestfyns Golfbane til Fyns en af de mest attraktive baner på Fyn. Vestfyns Golfklub rådfører sig løbende Dansk Golf Union og andre eksperter om, hvilket udstyr, som der skal investeres i samt om de nyeste teknologier til pasning af anlægget.

 

Golfanlægget har et flot gammelt smukt og stort klubhus, som er omkranset af terrassen, hvorfra du har en fantastisk udsigt til flere af banens huller. I klubhuset er du velkommen til at bruge service, og der er ikke restaurant, men du kan i forvejen bestille mad eller medbringe din egen.

 

Drikkevarer kan trækkes i automaterne – så husk nogle mønter.

 

Her er en oversigt over golfbaner på Fyn