Odense Eventyr Golf

fynske golfbaner eventyr golfklub

Golfklubben er en af de allerstørste i Danmark med ca. 1600 medlemmer, som har 3 sløjfer af 9 huller at boltre sig på.

Den ene sløjfe er lidt i stil med en link bane med mange små forhøjninger / små tuer / knolde på banen, hvorimod de 2 andre sløjfer er i stil med traditionelle golfbaner.

 

Golfanlægget er omkring 20 år gammelt og i en professionel stil og med store turneringer og internationalt samarbejde.

 

Odense Eventyr Golf blev også ramt af finanskrisen, da selskabet Pro Ark som stod bag flere golfbaner – herunder også Odense Eventyr Golf – gik konkurs. Klubben forsøgte selv at købe golfanlægget, men klubbens bud var et par millioner mindre end de ca. 27. millioner, som den odenseanske rigmand Niels Thorborg bød, og dermed bliver golfanlægget i 2013 en del af den fynske milliardærs store koncern, der blandt andet omfatter Odense Sport & Event – og dermed OB, Arena Fyn/OCC og promotorvirksomheden JVB.

 

Den konstellation, som Odense Eventyr Golf altid har haft, nemlig en der ejer banen og de fysiske rammer og en klub, der lejer sig ind fortsætter dermed.

 

Der er sidenhen sket en række forbedringer og moderniseringer, og senest er der blevet plantet omkring 15 ekstra træer per golfhul.

Golfklubben har en decideret restaurant, som har åbent i sæsonen og fine omklædningsfaciliteter og parkering tæt ved klubhuset, ligesom putting green, indspils bunker og driving range (hvor der skal betales ekstra for bolde ud over greenfee) alt sammen ligger tæt på klubhus og parkeringsarealerne. Banen har også et godt layout, hvor alle sløjfer ender tæt på klubhuset.

 

Der er også en 9 hullers Pay and Play.

 

Nu mulighed for at få baneguiden til din smartphone

Det er nu muligt at få alle 27 huller i Odense Eventyr Golf i en GPS baneguide på din telefon. Golfanlægget har sammen med Ingeniumgolf fået GPS-kortlagt hele banen. Således er alle afstande og detaljer med, så du nemt og hurtigt på din smartphone kan se de forskellige afstande til f.eks. bunkers, søer, greens træer mm. Den nye App´en hedder INGO Course guide, og du kan downloade den gratis til din smartphone, men du skal ruge en kode for at få adgang til Odense Eventyr Golfs 27 huller, og koden koster kr. 50,- og kan købes i proshoppen i klubhuset.

Her er en oversigt over golfbaner på Fyn