Golfklubben Lillebælt

fynske golfbaner lillebælt golfklub

Golfanlægget startede op i 1990, og den flotte 18-hullers golfbane åbnede i 1993. Golfbanen ligger i den sydlige del af Middelfart – knap 3 km fra byens centrum – i et naturskønt område, hvor der er udsigt udover Lillebælt, Fænø og Jylland. Tæt ved i Lillebælt ligger Middelfart Marina, som grænser op til den lavere del af golfbanen, og den mere kuperede del af golfbanen støder op til et frodigt landbrugsområde, hvor der er en rigtig flot udsigt.

 

Golfklubben Lillebælt lægger stor vægt på, at golfbanen er velplejet og står flot, så det er en god og positiv oplevelse at spille golfbanen – et støt stigende medlemstal tyder på, at det er lykkedes.

 

Dog har en række store højspændingsmaster på tværs af banen taget toppen af naturoplevelsen på golfbanen, men i vinteren 2013 blev de store højspændingsmaster, der sørgede for strøm mellem Fyn og Jylland, fjernet og kablerne blev i stedet gravet ned i jorden, så udsigten i dag over Fænø Sund i Lillebælt blevet flottere og endnu smukkere.

 

Golfbanen er anlagt på ikke mindre end to forskellige landbrugsejendomme Kristianslund og Lundbjerggård, hvor Lundbjergsårds hovedbygning er rammerne for golfklubbens aktiviteter, og rummer restaurant og klublokaler, der er også indrettet pro-shop, og der er også badefaciliteter samt omklædningrum for henholdsvis herrer og damer i de tilstødende bygninger.

 

18-hullers banen løber nænsomt gennem landskabet, og har et godt forløb, så både hul 9 og hul 18 ender nogenlunde i nærheden af klubhuset. Golfbanen er en spændende seaside bane, som er åben og lettere kuperet, hvilket udover en storslået udsigt over Fænøsund og Lillebælt også betyder, at golfbanen udfordrer dig med vinden som enten medspiller eller modspiller.

 

Tæt ved klubhuset ligger en 9-hullers par 3 bane, driving range og gæster kan købe træningsbolde fra automaten ved driving range, Desuden er der indspils-green med bunker. Putting-green er placeret foran klubhusets store sydvendte terrase.

 

Her er en oversigt over golfbaner på Fyn