3 gode råd til at blive en bedre golfspiller

Har du et ønske om at blive en bedre golfspiller, kan vi her hjælpe dig på vej med et par gode råd til de drømme.

Der er flere og flere, der vælger at begynde at spille golf i Danmark. Er du en af dem, der har ambitioner for dit spil, og spiller du ikke bare for hyggens skyld, kan disse råd være behjælpelige.

1 – Træn ofte

Først og fremmest kan det være en rigtig god idé at få trænet dine slag ofte. Ligesom med alt andet, så bliver du kun bedre af at øve dig. Derfor gælder det om at få lagt rigtig mange timer på træningsbanerne hele året rundt. Når det er dårligt vejr, kan du evt. gøre brug af indendørs simulatorer, som er gode til at øve sig med.

Jo flere timer du bruger på at slå bolde ud, desto bedre vil du også blive til det. Så kom gerne ud og slå bolde flere gange om ugen, hvis du har mulighed for det. Jo flere bolde du slår, desto bedre vil du automatisk blive.

2 – Øv dig på banerne

Dog kan du øve dig nok så meget i at slå bolde ud på en træningsbane, men du skal jo også ud og spille golf. Så derfor kan det være en rigtig god idé at komme ud på de rigtige baner, så meget som overhovedet muligt.

På et Telmore mobil dækningskort kan du nemt se, om der er dækning på den golfbane, du spiller på. Så skal du ikke være bange for at være offline, mens du er på golfbanen, og du kan hele tiden få kontakt til omverdenen, hvis det er nødvendigt for dig i løbet af spillet.

3 – Brug bedre udstyr

Sidst, men ikke mindst, kan det være godt at bruge så godt udstyr som overhovedet muligt. Du kommer til at mærke en stor forskel, når du skifter fra begynder golfkøller til de mere professionelle modeller. Er du en erfaren spiller, vil du også tydeligt kunne mærke forskellen på at slå med en nybegynder golfkølle og så på en kvalitets golfkølle.

Det kan koste en del penge at købe det bedste udstyr, men du vil omvendt også kunne mærke en enorm forskel på dit spil, når du får de bedste golfkøller og det bedste udstyr med ud på banen. Det kan du godt glæde dig til.

Masser af skønne golfbaner i Danmark

Savner du at prøve nogle andre baner end bare din egen lokale bane i din klub, kan du med fordel tage ud og spille på nogle af de mange andre skønne golfbaner, der er rundt omkring i Danmark. Vi er velsignet med mange gode baner, som du sagtens kan tage ud at besøge.

Har du mod på det, kan du også altid give dig i kast med golfbaner i udlandet, som kan være i en helt anden liga, end dem vi er vant til herhjemme. Det er altid fedt at prøve sine evner af på en af de større og bedre baner.

3 gode råd til at blive en bedre golfspiller
3 gode råd til at blive en bedre golfspiller

Add a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.