Spil golf i udlandet

Hvis du er glad for at spille golf på Fyn, vil du sikkert også nyde at stå på golfbanerne i udlandet. Nedenfor giver vi dig inspiration hvor du kan rejse hen på en golfferie. Her hjælper vi dig med gode ideer til at spille golf i Spanien, USA og Italien.

Golf i Spanien

Mange golfglade danskere tager til Spanien for at spille golf. Det kaldes for det europæiske golfparadis med over 400 baner. De fleste ligger i Andalusien på Costa del Sol. Faktisk er der over 65 golfbaner på kysten fra Malaga og ned til San Roque. Du kan også tage længere op i Spanien og spille på den notoriske PGA Catalunya Resort. Tager du til Catalunya, kan du passende overveje at se sport live med FC Barcelona på Camp Nou.

Det anbefales også at prøve at spille golf på Santa Ponça Golf på Mallorca, som er en del af PGA European Tour. Den kender du måske i forbindelse med golf hos Unibet eller de bedste danske golfspillere. Så sent som i 2021 vandt Jeff Winther Mallorca Golf Open, og du kan altså prøve at spille på den samme bane.

Spil golf i USA

Mange af verdens bedste golfspillere kommer fra USA, og derfor er der naturligvis mange golfbaner i Nordamerika. Blandt andet kan du besøge Bay Hill, som Arnold Palmer kaldte for den bedste golfbane i Florida tilbage i 1965. Banen ligger i Orange County i Florida, og du skal betale omkring 200 dollars for at spille på den. Måske er det en dyr fornøjelse, men det er også en historisk en af slagsen.

Du kan også besøge The Ocean Course på Kiawah Island i Charleston i den amerikanske delstat South Carolina. Banen var en del af PGA Tour så sent som i 2021, og tiltrækker derfor især mange golffans på det seneste. Banen blev designet af Pete Dye i 1991. Her gennemtænkte han alle detaljer til at udfordre selv de mest erfarne golfspillere.

Tag på golfferie til Italien

Det kan godt være at Italien er mere kendt for fodbold end golf, men du kan sagtens tage på golfferie til det støvleformede land. Turen kan kombineres med lækker mad i form af pasta, lasagne og pizza, udsøgte vine, og sød is samt Tiramisu til dessert.

Marco Simone Golf Klubben er blevet opgraderet i høj grad til Ryder Cup i 2023. Banen ligger i Guidonia ca. 20 kilometer fra den italienske hovedstad Rom. Tager du til Rom, kan vi også anbefale at besøge Acquasanta Golf Club. Det er den ældste golfbane i Italien, og den går helt tilbage til 1903. De vovede personer kan passende leje en bil på ferien til Rom og ikke alen opleve de to golfbaner, men også besøge Napoli, der ligger ca. to timers kørsel fra den Italienske hovedstad.

Du kan også vælge at tage nordpå til Conturbia. Der finder du Castelconturbia Golf Club, som blev designet af Robert Trent Jones tilbage i 1984. Banen har blandt andet dannet rammerne for Italian Open og flere af de bedste spillere på den europæiske PGA Tour er store fans af banen. Alt sammen udspilles med de spektakulære Alper i baggrunden.

Spil golf i udlandet
Spil golf i udlandet

Add a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.